2016 m. rugsėjo 28 d., trečiadienis

Paryžiaus mados savaitė

Bonjour!!!


Laba diena, mielos panelės,


  Štai ir paskutinė stotelė.        Paryžius. Meilės miestas.
 Laukėm ar ne, pagaliau ir paskutinė mados savaitė ir paskutinis ( labai tikiuos, kad šiais metais taip pat) dovanų tipo žaidimas. 
Meilės miestas, tad čia dėžutėse jūsų laukia rožinio mergaitės-panelės kambario baldai. Chi chi, Barbės valdo pasaulį. Ir vėl mes, švelnumo ir rožinės spalvos gerbėjos, esam labai pamalonintos. Turbūt ne prieš gerą :D Jau įsivaizduoju, kokie tamsūs rūbai ir mistika pas mus atkeliaus kartu su tamsėjančiom rudens dienom ir ilgėjančiais vakarais... Tiesa, net man šio kambario baldai ir aksesuarai šioks toks kičas... Bet būsiu atlaidi –  Barbės juk mielos ir geraširdės :D Taigi šįkart pykit nepykit, šis žaidimukas tikrom Barbėm... Jau vien dryžuoti tapetai ir spintos dažyti tikrom barbiškom spalvom ir dar jorkšyro terjerai -  stilingų merginų mėgstamas ir mylimas :D Pamenu, kai rengiau savo sužadėtuvių vakarėlį , panelės klausė, koks tas Barbie style? Šito nežinoti tiesiog griekas :D Laimėkit baldus ir galėsit įsirengt lėlės apartamentus. Tad nuo šios akimirkos užsukdama panelėms pabalsuot, būtinai apžiūrėsiu būstukus... Sužinosiu, ar daug tokių kaip aš šiame žaidime. Nepasislėpit, mielosios :D

30 baldų- po 50 kūrybiškumo mados taškų.

   Na, nedaugžodžiausiu, juk darydamoss dovanų dėžes ne tik baldus ir būsto aksesuarus galėsite laimėt. Tai nutiks tik tuo atveju, jei likimas ir fortūna iš jūsų nesijuoks. Na, o jei fortūna iškeliaus pas kitą panelę, tada ir vėl už didelę kantrybę galite gaut, švelniai tariant, špygą – vos kelis dolerius ar smargadus, šiek tiek  energijos ar populiarumo priedų arba  geriausiu atveju fotoaparatą. Štai šis aparačiukas dovanų tipo žaidime bene labiausiai laukiamas. Juk fotoaparato pagalba padariusios foto galėsite laimėt aukštosios mados drabužėlių. Čia, Paryžiuje, jums siūlomas Carolina Herrera kompletukas iš naujausios 2017 metų laisvalaikio kolekcijos, radome ir puslapį kur galima įsigyti realius šiuos drabužius (t.y. palaidinę, dirželį ir panašias kelnes) jų vertė £2.226 (~2.570  ) parduotuvę rasite čia :) Drabužėliai labai tinka Paryžiuje – tai tikrų tikriausias elegancijos ir moteriškumo derinys – ilgos juodos plačios kelnės, įliemenuota palaidinė(švarkelis). Na, šiek tiek primena Chanel stilių. Tad nekeista, jog pamačius šitą derinuką pirmoji mintis buvo, kad jis priklauso būtent šiems mados namams. Juk Chanel = Paryžius.



Keturių savaičių bruožai ir štai toks lėlės veidas :)

  Taigi, šįkart taip trumpai. O ir ką gi daugiau rašyt, juk ketvirtą savaitę žaidžiant to paties tipo žaidimą ir taip viskas aišku. Su nekantrumu laukim naujos savaitės, kuri, tikėkimės atneš kažką gerenio :)


Tekstas, reali nuotrauka: Aistė_
Iliustracijos: Odiseja


Ačiū, kad buvote su manimi ir „Glitter star“ .
Sėkmės.



4 komentarai:

  1. Kokie baldai puikus, like like :D
    O tas Jusu triusiukas n-e-r-e-a-l-u-s !! :))))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai

    1. Dėkoju už komentarą.
      Baldai tikrai puikūs - blondinių svajonė :D Man atrodo, kad žaidimo kūrėjai juos siejo tikrai ne su Paryžium, bet su garsia blondine, su Hiltonų šeimos atstove :)
      O mūsų nuostabusis triušiukas labai laukė šito įrašo -puiki proga jam parodyt savo pūtą uodegėlę :D

      Panaikinti
    2. pūstą uodegytę*** mano klaviatūra su manim nedraugauja ir dažnai raidę"s" pavagia :D

      Panaikinti
  2. Hello!
    You have amazing blog!
    Would you be so kind to tell me some techniques for finding the real versions of the items and clothes?
    Thank you!

    xoxo
    Ruby

    AtsakytiPanaikinti