2016 m. rugsėjo 21 d., trečiadienis

Milano mados savaitė



Gerą dieną, panelės!

Goodbye London... Ciao Milan!


 Taigi, atsisveikinome su ūkanota Anglija ir atvykstame į saulėtąją Italiją. Nors ir ruduo, Milane šiuo metu dienomis daugiau nei 20 laipsnių šilumos, todėl žaidimo kūrėjai dėžėse paslėpė lauko terasos baldus ir aksesuarus.  Jei praėjusioje Londono savaitėje dėliojome šiek tiek niūrų šaltų plytų sienų kambarį, šįkart visiška priešingybė. Daug gėlių ir žalumynų, pinti lauko baldai, dengti minkštais apmušalais  puošti daugybe pagalvėlių. Na, ir žinoma, kokia Italija be citrinų. Jų šiame žaidime netrūks: citrinos, pieštos ant pagalvėlių, staliukas - pilnas šviežių citrinų, puikus citrinmedis, puošiantis saulėtos terasos interjerą... Tiesa, gal pamenate, citrinos karaliavo ir šiemetinėje Dolce&Gabbana pavasario-vasaros kolekcijoje. Citrinos primena saulę. O kur saulė ir šiluma, ten gausybė žydinčių gėlių – pradedant vaza, kupina geltonų lyg citrinos tulpių, baigiant nuostabiomis svyrančiomis petunijomis. Jų, jei tik sėkmė jums nusišypsos, galėsite rast dovanų dėžėse kas 6 valandas. Ir dar gausybė būsto baldų ir aksesuarų, padėsiančių jums pajaust Italijos dvasią. Na, o jei baldų dėžėse nebus ( kas labai tikėtina) , tikėkitės bent jau fotoaparatą rast. Jo pagalba galėsite daryt nuotraukas Milanui atmint :D  O kiekviena nuotrauka – tai tiesus kelias laimėt naujausią Elie Saab kūrinuką – taip pat gėlėmis margintą suknutę. Suknutė gal kiek per daug lengva, graži ir vasariška. Vis dėl to už lango ruduo ir dienos Lietuvoje kasdien vis vėsesnės. Kaip ten bebūtų, suknutė tikrai nuostabi ir verta dėmesio. Na, o aksesuarai manęs visiškai nesužavėjo. Mėgstu subtilius papuošalus, o auskarais beveik niekad nepuošiu savo lėlytės. Tad šie, vėduoklės formos auskarai visiškai ne mano skonio. Kūrėjai galėjo bent jau  atkartot tuos, kuriuos segėjo modelis Elie Saab pavasario-vasaros kolekcijos pristatymo metu. Nes dabartiniai man labai primena auskarus, kuriuos per didelius triukšmus gavome kartu su Blumarine mados namų suknute (ją tada žaidimo kūrėjai dovanojo naujoms žaidėjoms). Mažo lagaminėlio formos rankinukas, kaip ir Londono savaitėje, puoštas aukso detalėmis. Todėl peršasi išvada, kad šiemet auksas ypač madingas. Juk visų trijų mados savaičių papuošalai – auksiniai. Kaip kažkokiam seriale dainavo „vien tik auksas valdo mus.. „ :D Kažkada jau minėjau, jog geltonojo metalo papuošalų nemėgstu realybėje, bet žaidime priešingai – labai dažnai naudoju šio tauriojo metalo apyrankes ir pakabukus. O šį Elie Saab derinuką užbaigia vasariškos basutės itin aukšta platforma.. Hmmm, galiu įsivaizduot, kokie batai kitąmet bus parduotuvių lentynose.


   Ką gi, kantriai laukit visas šešias valandas ir bandykit laimėt daiktus būstui arba džiaukitės suradusios fotoaparatą. O nekantriausios ir labai norinčios surinkt visus baldus, atverkit plačiai pinigines ir  mokėdamos po vieną mėlynąjį akmenėlį atidarykit stebuklingąją dovanų dėžutę.

30 baldų ir 1 "vaizdas" po 50 kūrybiškumo mados taškų.


Realios baldų nuotraukos:


Ir kaip nekeista galima laimėti profilio foną :)


   Su nekantrumu laukiu paskutinės savaitės, kurią praleisime meilės mieste Paryžiuje. Nes šitas žaidimo tipas, švelniai tariant mane užkniso. Negali būti nieko bjauriau, kai kantriai pralaukus tas šešias valandas atverti dėžę ir už kantrybę  gauni....140 dolerių. Todėl labai tikiuos, jog po šito bjauraus ir ypatingai brangaus žaidimo tipo mus aplankys visų mėgiamas ir laukiamas teleporteris :)


Tekstas ir realios nuotraukos: Aistė_
Iliustracijos: Odiseja


  Štai ir visos naujienos iš Milano.
Sėkmės, sėkmės ir dar kartą sėkmės atidarant dovanų dėžutes.


5 komentarai:

  1. Kokios greitos, saunuoles! Apranga baisi, baldai puikus kaip ir fonas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkojam Kamile už apsilankymą ir paliktą komentarą :) nėra ta apranga tokia baisi, tiesiog tie gremėzdiškos platformos bateliai labai gadina vaizdą :D o dėl baldų, taip sutinku, jie puikūs, kaip ir fonas.

      Panaikinti
  2. Gražus įrašas! Aiste, komplimentai tau, nes ne pirmą kartą pastebiu, kad taviškiai tekstai malonūs skaityti, sklandūs, neperspausti ir nuoširdūs. :)
    Nekenčiu šito dalyko, kai šešias valandas lauki, tykoji kada gi bus galima spausti "Atidaryti" ir gauni varganus kelis dolerius arba 2 smaragdus :D W T F visiškas. Iš vis man labai nesėkmingai su šituo Milanu einasi... Jei Niujorko ir Londono savaitėse dar surinkdavau po kelis baldus, tai šiandien atidarius dėžę 15 kartų negavau nei vieno baldo ir vos pasiekiau rankinuką... Visiškas nusivylimas. :D Tikiuosi jums geriau sekasi :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai dėkoju, kad lankais pas mus ir skaitai mūsų blogą, Kylie. Rašau iš širdies, todėl labai džiugu, kad kažkam mano tekstukai patinka.
      Nuraminsiu ir nudžiuginsiu, manau ne tau vienai taip blogai Milane :D Man ne ką geriau, bet dėl gražaus fono paišlaidausiu. Vis tik neprarandu vilties, jog artimiausiu metu žaidimo kūrėjai mūsų pagailės ir atsiųs visų išsvajotąjį teleporterį.
      O šiame žaidime tikiuos bent foną gaut. Nosis man atrodo šiek tiek "rihaniška", todėl labai smalsu, kokios bus lūpos :D O gal tikrai visą Rihanna veiduką pavyks sudėliot? :D

      Panaikinti
  3. Tikrai, iš ties mieli širdžiai tie tavo tekstukai, Aiste. :)) Šauniai padirbėjot, merginos! Sekmės :**

    AtsakytiPanaikinti