2016 m. gruodžio 8 d., ketvirtadienis

Žiemos kolekcija 


Ho ho, mielos panelės panelytės,



 Po ilgos pertraukos su jumis sveikinuosi aš, Aistė. Šįkart noriu su jumis pakalbėt apie naująją žiemos kolekciją. Nežinau, kaip jums, bet man šioje parduotuvėje labai patinka. Čia tiek mielų ir jaukių drabužėlių. Mano stiliukas :) Žiūrėdama į parduotuvėje iškabintus drabužėlius nejučia nusišypsojau. Mmm, kaip čia šilta, stilinga  ir jauku.
Kainos pritaikytos visoms MA miesto gyventojoms – ir turtuolėms, kurių seifuose saugiai paslėpti žalieji ir mėlynieji brangakmeniai, ir paprastoms MA darbininkėms ir kovotojoms, kasdien papildančioms taip greit išnykstančias dolerių atsargas.


Nors visos ir matėme "pozuok stilingai" parduotuvės kainas, bet vistiek pridedu dar paveikslėlį prisiminimui :)



   Taigi, mergytės, pirmas derinukas, kuris mane iškart sužavėjo – tai  Gareth Pugh paltas iš naujausios 2016 metų rudens/2017 metų žiemos kolekcijos. Pastebėjau, jog kupranugario spalvos rūbai žaidime pastaruoju metu ypač madingi. Ir tai labai smagu, nes žiūrint į tokius rūbelius apima jausmas, jog švelnios spalvos šaltą ir speiguotą žiemą mane sušildo. Na, žvelgiant į apnuogintas panelės rankas, kyšančias iš po palto pelerinos, nejučia nukrečia drebuliukas. Bet juk kaip sakoma grožis reikalauja aukų :)



  Kitas rūbelis, kuris mane tiesiog užbūrė – suknutė su širdelėm. Nors Valentino diena dar toli, jau šiandien galite įsigyti šią Valentino mados namų širdelėmis dekoruotą suknutę vos už 4.223 dolerius. Tiesa, tik žaidime, realybėje ši suknutė tikriausiai kainuotų labai panašiai, tik jau realių pinigų. Švelni spalva, kurią matome realioje foto, sufleruoja, jog artėjančiais ugninio gaidžio metais šį skiauterėtąjį gražuolį nuramins ne kas kita, o  švelnūs tonai. Todėl, mielos panelės, su raudona spalva būkit atsargesnės. Galbūt užteks tik keletos raudonų širdelių? Nors, stebėdama parduotuvių vitrinas, turiu įtarimą, jog kitąmet būtent raudona spalva bus ant bangos. Vis dėlto, ugninis gaidys ima viršų :D



  Na, ir kuo toliau, tuo gražiau. Naujut naujutėlis, šviežut šviežutėlis rūbas, kuris  bus ypač madingas ateinantį pavasarį ( na, spėju tik dėl to, jog tai suknutė iš artėjančio pavasario kolekcijos). Drugelių valdovė Agnė turbūt pasišiaušė, pamačius šiuos drugelius, lengvai nutūpusius ant amerikiečių dizainerio Dennis Basso suknutės iš 2017 metų pavasario kolekcijos. Kad pavasaris dar labai toli ir užsisvajojusios nesušaltume, dizaineris šiai lengvai plazdenančiai suknutei pritaisė šiltą kailinę apykaklę, o batelius, kuriuos avėjo modelis, mūsų žaidimo kūrėjai paliko kitiems laikams. Vistik, nepamirškite, jog žiemužė tik tik prasidėjo.



  Ką gi, aukštosios mados šou baigės, eikime į gatves. Ir ką gi mes čia matome? Štai panelė, sutikta Niujorko mados savaitės metu, atkreipė ne vieno mados fotografo dėmesį. Pasirodo, čia ir vėl ne kas kita, o vėlgi aukštoji mada. Ilgas , ir vėl talentingojo Valentino mados namų, gėlėmis siuvinėtas paltas, vertas garsių aplodismentų. Čia taip gražiai suderinti geometriniai raštai ir gėlių motyvai, rodos kažkuo primena mano vaikystę ir močiutės spintoje buvusį paltą.. Hmm... Visgi tikrai, kažkas slaviško šitame yra. Arba čia tik man taip atrodo. 



  Net ir gatvėje siaučia aukštosios mados vėjai. Štai dar vienas derinukas. Japonų dizainerio KENZO, įsikūrusio Prancūzijoje, megztukas ir tigro galva. Tiesa, žaidimo kūrėjai šį brendą turėjo pervadint LADY. O tai žiū, autorių teisės prikirps gaideliui sparnelius. O už visa tai sumokėtume mes, paprasta liaudis :D Ir šis narsuolio galva puoštas megztukas jau kainuotų ne 3.605 dolerius, bet, spėju, kelis skaičiukus pačios brangiausios žaidimo valiutos. Realime deriny ir vėl panelė plėšytais džinsais. Kaip mano močiutė sakytų „varge varge, nebeturi mergaitės kuo apsirengti ... „ :D O jūs darykit, kaip išmanot, nors močiutė ir žino geriausiai :D
 Na, apie plėšytus džinsus kalbėt nebereikia. Jie tokie dažni MA parduotuvių lentynose, jog jau nebestebina. Žaidimo kūrėjai jau seniai  kelnių fronte neatranda nieko naujo.



  Na, ir paskutinis realus derinukas, kurį man pavyko atrast. Kailiniai gražiausieji, patys nuostabiausieji, tai ne tie spygliuotieji, tai pilki gauruotieji... Pamenate, dainavo vienas animacinio filmuko herojus? Štai ir jums pilki gauruoti kailinukai. O jei nepagailėsite 24 žaliųjų akmenukų, jūsų panelė šią žiemą pozuos ypač stilingai. Na, ir žinoma kailinės rankinės. Nežinau, kiek merginų realybėje tokius rankinukus nešioja, bet žaidime jie tokie mieli. Kuti kuti... :) 



 Keli drabužių derinukai be realių nuotraukų:





Realios rankinės :)

  Atrodo, kolekcija atkeliavo tik antradienį popiet, o štai trečiadienį man į šią parduotuvę nebėr ko eit :D Viskas, kas buvo už smaragdus ir dolerius, jau guli mano panelės drabužinėje (pasigyriau :D). Pasirodo, ši kolekcija šiek tiek mažoka.


Tekstas: Aistė_
Iliustracijos: Odiseja ir Estrea


Puoškitės, nesušalkit ir šią žiemą būkit ypač stilingos :):)
Iki kitų susitikimų, iki !!! **



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą